Beëdigd schatter

Bent u op zoek naar een beëdigd schatter die u kan voorzien van een nauwkeurige waardebepaling voor uw vastgoed? Bij Estimm begrijpen we het belang van een deskundige en onafhankelijke beoordeling van uw woning, appartement, grond of commerciële ruimte. Onze ervaring en specialisatie in vastgoedwaardering stellen ons in staat om betrouwbare schattingen te leveren die voldoen aan uw specifieke behoeften.

beëdigd schatter

Waarom kiezen voor een beëdigd schatter?

Als beëdigd schatter zijn we erkend door zowel VLABEL (de Vlaamse Belastingdienst) als Kavex (Kamer van Vastgoed Experten). Deze erkenning bevestigt onze professionaliteit en expertise in de vastgoedsector. Of u nu overweegt om een woning te kopen, verkopen, herfinancieren, of bij juridische kwesties zoals echtscheiding en nalatenschap betrokken bent, onze beëdigde schattingen bieden u een solide basis voor weloverwogen beslissingen.

De schatter van Estimm is erkend door de Vlaamse Overheid, dit bij VlaBel (de Vlaamse Belastingdienst) en Kavex (Kamer van Vastgoed Experten).

Beëdigde schattingen voor verschillende doeleinden

Bij Estimm kan je terecht voor verschillende waardebepalingen:

Onze toewijding aan nauwkeurigheid

Bij Estimm geloven we in de kracht van specialisatie. Onze schatter-expert onderzoekt uw pand grondig en past een specifieke schattingsmethode toe die past bij het type vastgoed dat u bezit. Of het nu gaat om residentieel, commercieel, of bedrijfsvastgoed, onze aanpak is op maat gemaakt voor uw situatie. Elk detail wordt vastgelegd in een duidelijk schattingsverslag, dat u een diepgaande analyse van uw pand biedt.

Hoeveel kost een beëdigd schatter?

Hier vindt u het overzicht van alle prijzen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en andere kosten.

Aarzel niet ons te contacteren voor een prijsofferte indien u uw pand niet terugvindt in ons overzicht.

Tabelheader Tabelheader
Huis*
€ 275
Appartement*
€ 245
Bouwgrond
€ 200
Meergezinswoning**
€ 325
Commerciële ruimte***
€ 325
Vlabel-schatting nalatenschap
€ 500

* panden boven de 250m²: op aanvraag
** meergezinswoning: bijkomend € 75 per unit
*** commerciële ruimte: bijkomend € 0.25 per m²

Hoe gaan we te werk als beëdigd schatter?

stap 1

Plan uw schatting

Het begint met u. Via onze online planningstool, e-mail of telefoon kunt u uw schatting aanvragen. Wij reageren binnen één werkdag om uw afspraak in te plannen op een moment dat voor u uitkomt.

stap 2

Onderzoek pand

Achter de schermen beginnen we ons onderzoek naar uw pand. Dit stelt ons in staat om ter plaatse de noodzakelijke informatie te verzamelen voor een optimale expertisetermijn.

stap 3

Plaatsbezoek door onze schatter-expert

Onze schatter-expert bezoekt uw pand voor een grondige visuele inspectie, beoordeling en opmeting. Vlak voor het bezoek wordt de betaling geregeld via mobiele of contante betaling.

stap 4

Schattingsverslag

Na het plaatsbezoek wordt uw pand onderworpen aan onze grondige schattingsmethoden. U ontvangt een helder en overzichtelijk schattingsverslag in begrijpelijke taal, waarin de bevindingen en waarde van uw vastgoed worden toegelicht.

Persoonlijke en professionele service

Onze klanten zijn onze prioriteit. We streven ernaar om u een naadloze en professionele service te bieden. Van het moment dat u uw schatting plant tot het ontvangen van uw schattingsverslag, zorgen we voor een transparante en efficiënte communicatie. We begrijpen dat uw vastgoed een waardevol bezit is en zetten ons in om u de informatie te verschaffen die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen. Vertrouw op ons als uw beëdigd schatter voor een professionele en betrouwbare vastgoedwaardering.

Neem contact met ons op

Bij Estimm staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij uw vastgoedwaardering. U kunt ons eenvoudig bereiken via e-mail op info@estimm.be of telefonisch op 0470 70 62 22. Ons kantoor is gevestigd in Leuven, op Pimberg 112, 3360 Bierbeek.

Pimberg 112

3360 Bierbeek