Beëdigd schatter in Steenokkerzeel

Kies Estimm in Steenokkerzeel voor gedetailleerde en deskundige vastgoedschattingen. Onze gespecialiseerde aanpak en uitgebreide ervaring garanderen nauwkeurige beoordelingen die perfect passen bij uw specifieke vastgoedbehoeften. Vertrouw op ons voor een onafhankelijke en betrouwbare waardebepaling.

beëdigd schatter

Betrouwbare en erkende vastgoedschatter in Steenokkerzeel

In Steenokkerzeel, als gecertificeerd vastgoedexpert, zijn wij trots op onze officiële erkenningen van zowel VLABEL (de Vlaamse Belastingdienst) als Kavex (Kamer van Vastgoed Experten). Deze erkenningen bevestigen onze professionaliteit en uitgebreide expertise in de vastgoedbranche. Of u nu denkt aan de aankoop, verkoop, herfinanciering, of te maken heeft met juridische vraagstukken zoals echtscheiding en nalatenschap, onze beëdigde taxaties vormen een solide basis voor weloverwogen beslissingen.

Beëdigde schatters bij Estimm hebben een officiële erkenning van de Vlaamse Overheid, zowel bij VlaBel (de Vlaamse Belastingdienst) als bij Kavex (Kamer van Vastgoed Experten).

Onze prijzen

Hier vindt u het overzicht van alle prijzen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en andere kosten.

Aarzel niet ons te contacteren voor een prijsofferte indien u uw pand niet terugvindt in ons overzicht.

Tabelheader Tabelheader
Huis*
€ 275
Appartement*
€ 250
Bouwgrond
€ 200
Vlabel-schatting nalatenschap
€ 500
Meergezinswoning**
op aanvraag
Commerciële ruimte***
op aanvraag
*Panden boven de 250m²
op aanvraag

** bijkomend € 75 per unit
*** bijkomend € 0.25 per m²

Veelzijdige beëdigde schattingen in Steenokkerzeel

Bij Estimm in Steenokkerzeel kunt u profiteren van onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van waardebepaling, waaronder:

Onze aanpak bij Estimm

Bij Estimm in Steenokkerzeel hechten we waarde aan specialistische expertise. Onze beëdigd schatter gaat grondig te werk en selecteert een schattingsmethode die aansluit bij uw specifieke vastgoedtype, of het nu gaat om residentieel, commercieel of bedrijfsvastgoed. Alles wordt gedocumenteerd in een helder schattingsverslag, dat een diepgaande analyse van uw eigendom biedt.

Hoe wij bij Estimm in Steenokkerzeel te werk gaan

Bij Estimm in Steenokkerzeel volgen we een methodisch beoordelingsproces om uw vastgoed op een precieze en professionele manier te evalueren. Hier zijn de stappen in ons beoordelingsproces:

Schatting aanvragen: U kunt eenvoudig een schatting aanvragen via onze online planningshulpmiddelen op onze website of door contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Ons team reageert doorgaans binnen één werkdag om een geschikte schattingsdatum en tijd met u te regelen.

Gedetailleerd onderzoek: Ons deskundige team voert een grondig onderzoek uit naar uw vastgoed, waarbij ze alle benodigde informatie verzamelen om een nauwkeurige beoordeling te kunnen uitvoeren.

Ter plaatse bezoeken: Tijdens het bezoek ter plaatse inspecteert, beoordeelt en meet onze ervaren schatter uw eigendom. De betaling voor de schatting kan voorafgaand aan het bezoek worden geregeld, zowel mobiel als contant.

Schattingsverslag: Na het bezoek passen we geavanceerde beoordelingsmethoden toe op uw vastgoed. U ontvangt vervolgens een helder en begrijpelijk beoordelingsrapport waarin al onze bevindingen worden samengevat.

Dit systematische proces waarborgt een uiterst nauwkeurige en professionele evaluatie van uw vastgoed in Vlaams-Brabant, met volledige transparantie in elke fase van de beoordeling.

Bespreek met ons uw schattingsplannen

Bij Estimm in Steenokkerzeel staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij de evaluatie van uw vastgoed. Neem eenvoudig contact met ons op via e-mail op info@estimm.be of bel ons op 0470 70 62 22. Ons kantoor is gevestigd op Pimberg 112, 3360 Bierbeek. U kunt op ons rekenen als uw vertrouwde partner voor professionele en nauwkeurige vastgoedwaardering in Steenokkerzeel.

We zijn ook actief in de regio's

Pimberg 112

3360 Bierbeek