Beëdigd schatter in Tervuren

Bent u op zoek naar een deskundige vastgoedtaxateur in Tervuren om de juiste waardebepaling van uw onroerend goed te verkrijgen? Bij Estimm begrijpen we het cruciale belang van een eerlijke en onafhankelijke vaststelling van de waarde voor uw onroerende goederen. Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise in vastgoedwaardering kunnen we betrouwbare taxaties bieden die perfect aansluiten bij uw individuele eisen.

beëdigd schatter

Waarom kiezen voor een beëdigd schatter?

Als beëdigd schatter in Tervuren zijn we erkend door zowel VLABEL (de Vlaamse Belastingdienst) als Kavex (Kamer van Vastgoed Experten). Deze erkenning bevestigt onze vakkundigheid en kennis binnen de vastgoedmarkt. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, herfinanciering van een woning, of om juridische aangelegenheden zoals echtscheidingen en erfenissen, onze beëdigde schattingen verschaffen een stevige grondslag voor doordachte keuzes.

De schatter van Estimm is erkend door de Vlaamse Overheid, dit bij VlaBel (de Vlaamse Belastingdienst) en Kavex (Kamer van Vastgoed Experten).

Onze prijzen

Hier vindt u het overzicht van alle prijzen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en andere kosten.

Aarzel niet ons te contacteren voor een prijsofferte indien u uw pand niet terugvindt in ons overzicht.

Tabelheader Tabelheader
Huis*
€ 275
Appartement*
€ 250
Bouwgrond
€ 200
Vlabel-schatting nalatenschap
€ 500
Meergezinswoning**
op aanvraag
Commerciële ruimte***
op aanvraag
*Panden boven de 250m²
op aanvraag

** bijkomend € 75 per unit
*** bijkomend € 0.25 per m²

Diensten op maat van ieders wens

Bij Estimm in Tervuren staat ons uitgebreide dienstenaanbod in het teken van het voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Of het nu gaat om het eenvoudig vaststellen van de waarde van een appartement of een grondige analyse van commercieel vastgoed, onze diensten kenmerken zich door duidelijkheid, precisie en volledigheid. Ons voornaamste doel is om u te voorzien van een betrouwbare taxatie die u in staat stelt weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot uw onroerend goed.

Het werkproces bij Estimm

Wanneer u voor onze diensten kiest, doorloopt u een gestructureerd proces om uw vastgoed te waarderen:

Stap 1: Schatting plannen - U kunt een schatting aanvragen via onze website, e-mail of telefoon, waarna we binnen één werkdag contact met u opnemen om een geschikte afspraak te maken.

Stap 2: Pandonderzoek - We voeren een grondig onderzoek uit naar uw pand om alle benodigde informatie te verzamelen voor een optimale expertise.

Stap 3: Plaatsbezoek - Onze schatter-expert inspecteert, beoordeelt en meet uw pand tijdens een plaatsbezoek. De betaling wordt voorafgaand aan het bezoek geregeld, zowel mobiel als contant.

Stap 4: Schattingsverslag - Na het plaatsbezoek passen we geavanceerde schattingsmethoden toe en leveren we u een helder schattingsverslag met al onze bevindingen. Dit gestructureerde proces garandeert een nauwkeurige en professionele waardering van uw vastgoed in Tervuren, met volledige transparantie gedurende het hele traject.

Plan vandaag nog jouw vastgoedtaxatie

Bij Estimm, uw beëdigd schatter in Tervuren, staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het waarderen van uw vastgoed. Neem eenvoudig contact met ons op via e-mail op info@estimm.be of bel ons op 0470 70 62 22. U kunt op ons rekenen als uw vertrouwde partner voor professionele vastgoedwaardering in Tervuren, met ons kantoor gelegen op Pimberg 112, 3360 Bierbeek.

Pimberg 112

3360 Bierbeek