Beëdigd schatter in Boutersem

Bent u op zoek naar een gecertificeerde vastgoedtaxateur in Boutersem om u te ondersteunen bij het bepalen van de waarde van uw eigendom? Bij Estimm bieden wij professionele taxatiediensten voor diverse doeleinden, waaronder aankoop, verkoop, hypothecaire leningen, echtscheiding, nalatenschap en onroerendgoedoverdracht. Onze ruime expertise en specialisatie in vastgoedwaardering stellen ons in staat om nauwkeurige taxaties te leveren die volledig zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

beëdigd schatter

Waarom kiezen voor een beëdigd schatter?

Als beëdigd schatter in Boutersem zijn we erkend door zowel VLABEL (de Vlaamse Belastingdienst) als Kavex (Kamer van Vastgoed Experten). Deze erkenning bevestigt onze vakkundigheid en kennis binnen de vastgoedmarkt. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, herfinanciering van een woning, of om juridische aangelegenheden zoals echtscheidingen en erfenissen, onze beëdigde schattingen verschaffen een stevige grondslag voor doordachte keuzes.

De schatter van Estimm is erkend door de Vlaamse Overheid, dit bij VlaBel (de Vlaamse Belastingdienst) en Kavex (Kamer van Vastgoed Experten).

Onze prijzen

Hier vindt u het overzicht van alle prijzen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en andere kosten.

Aarzel niet ons te contacteren voor een prijsofferte indien u uw pand niet terugvindt in ons overzicht.

Tabel header Tabel header
Huis*
€ 275
Appartement*
€ 250
Bouwgrond
€ 200
Vlabel-schatting nalatenschap
€ 500
Meergezinswoning**
op aanvraag
Commerciële ruimte***
op aanvraag
*Panden boven de 250m²
op aanvraag

** bijkomend € 75 per unit
*** bijkomend € 0.25 per m²

Verschillende soorten vastgoedwaardering

Bij Estimm in Boutersem kunt u rekenen op uitgebreide vastgoedwaarderingen voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om het bepalen van de marktwaarde van uw woning voor koop of verkoop, het verkrijgen van een officiële taxatie voor een hypotheeklening, het verkrijgen van duidelijkheid in echtscheidingskwesties, het verkrijgen van een nauwkeurige waardering voor fiscale doeleinden of nalatenschapszaken, of het regelen van de overdracht van onroerend goed binnen of buiten een vennootschap, onze expertise staat tot uw beschikking. Wij zijn erkend door VLABEL en staan garant voor objectieve en betrouwbare beoordelingen om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen en uw vastgoedbehoeften te vervullen.

Neem vandaag contact op

Bij Estimm in Boutersem staan we altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij uw vastgoedbeoordeling. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via e-mail op info@estimm.be of door te bellen naar 0470 70 62 22. Ons kantoor bevindt zich op Pimberg 112 in 3360 Bierbeek. U kunt op onze expertise vertrouwen voor een professionele en precieze vastgoedwaardering.

Wij zijn ook actief in de regio's:

Pimberg 112

3360 Bierbeek