Beëdigd schatter in Holsbeek

Zoekt u naar een erkende vastgoedtaxateur in Holsbeek die u kan bijstaan bij het bepalen van de waarde van uw eigendom? Bij Estimm bieden wij professionele en duidelijke taxatiediensten voor verschillende doeleinden, zoals aankoop, verkoop, hypothecaire leningen, echtscheiding, nalatenschap en onroerend goed overdracht. Onze uitgebreide ervaring en specialisatie in vastgoedwaardering stellen ons in staat om betrouwbare taxaties te verzorgen die op maat zijn gemaakt voor uw specifieke vereisten.

beëdigd schatter

Waarom kiezen voor een beëdigd schatter?

Als beëdigd schatter in Bierbeek zijn we erkend door zowel VLABEL (de Vlaamse Belastingdienst) als Kavex (Kamer van Vastgoed Experten). Deze erkenning bevestigt onze vakkundigheid en kennis binnen de vastgoedmarkt. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, herfinanciering van een woning, of om juridische aangelegenheden zoals echtscheidingen en erfenissen, onze beëdigde schattingen verschaffen een stevige grondslag voor doordachte keuzes.

De schatter van Estimm is erkend door de Vlaamse Overheid, dit bij VlaBel (de Vlaamse Belastingdienst) en Kavex (Kamer van Vastgoed Experten).

Onze prijzen

Hier vindt u het overzicht van alle prijzen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en andere kosten.

Aarzel niet ons te contacteren voor een prijsofferte indien u uw pand niet terugvindt in ons overzicht.

Tabelheader Tabelheader
Huis*
€ 275
Appartement*
€ 250
Bouwgrond
€ 200
Vlabel-schatting nalatenschap
€ 500
Meergezinswoning**
op aanvraag
Commerciële ruimte***
op aanvraag
*Panden boven de 250m²
op aanvraag

** bijkomend € 75 per unit
*** bijkomend € 0.25 per m²

Diverse toepassingen van vastgoedwaardering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bij Estimm, uw beëdigd vastgoedtaxateur in Holsbeek, bieden we gedetailleerde waardebepalingen voor diverse doeleinden. Of u nu de marktwaarde van uw woning wilt kennen voor aankoop of verkoop, een officiële taxatie nodig heeft voor een hypothecaire lening, duidelijkheid zoekt bij echtscheidingskwesties, een nauwkeurige waardering nodig heeft voor fiscale doeleinden of nalatenschapszaken, of de overdracht van onroerend goed binnen of buiten een vennootschap moet regelen, onze expertise staat tot uw beschikking. Wij zijn erkend door VLABEL en garanderen objectieve en betrouwbare beoordelingen om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen en uw vastgoedbehoeften te vervullen.

Neem nu contact op

Bij Estimm in Holsbeek zijn wij er om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij uw vastgoedwaardering. U kunt ons bereiken via e-mail op info@estimm.be of telefonisch op 0470 70 62 22. Ons kantoor is gevestigd op Pimberg 112, 3360 Bierbeek. Vertrouw op ons als uw betrouwbare partner voor professionele en nauwkeurige vastgoedwaardering.

Wij zijn ook actief in de regio's:

Pimberg 112

3360 Bierbeek