Beëdigd schatter in Bierbeek

Bent u op zoek naar een beëdigd schatter in Bierbeek die u kan helpen de waarde van uw vastgoed te bepalen? Bij Estimm bieden we professionele, begrijpelijke en nauwkeurige schattingen voor diverse doeleinden, zoals aankoop, verkoop, hypothecair krediet, echtscheiding, nalatenschap en de overdracht van onroerende goederen. Onze ervaring en specialisatie in vastgoedwaardering stellen ons in staat om betrouwbare schattingen te leveren die voldoen aan uw specifieke behoeften.

beëdigd schatter

Waarom kiezen voor een beëdigd schatter?

Als beëdigd schatter in Bierbeek zijn we erkend door zowel VLABEL (de Vlaamse Belastingdienst) als Kavex (Kamer van Vastgoed Experten). Deze erkenning bevestigt onze vakkundigheid en kennis binnen de vastgoedmarkt. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, herfinanciering van een woning, of om juridische aangelegenheden zoals echtscheidingen en erfenissen, onze beëdigde schattingen verschaffen een stevige grondslag voor doordachte keuzes.

De schatter van Estimm is erkend door de Vlaamse Overheid, dit bij VlaBel (de Vlaamse Belastingdienst) en Kavex (Kamer van Vastgoed Experten).

Onze prijzen

Hier vindt u het overzicht van alle prijzen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en andere kosten.

Aarzel niet ons te contacteren voor een prijsofferte indien u uw pand niet terugvindt in ons overzicht.

Tabelheader Tabelheader
Huis*
€ 275
Appartement*
€ 250
Bouwgrond
€ 200
Vlabel-schatting nalatenschap
€ 500
Meergezinswoning**
op aanvraag
Commerciële ruimte***
op aanvraag
*Panden boven de 250m²
op aanvraag

** bijkomend € 75 per unit
*** bijkomend € 0.25 per m²

Waardebepalingen op maat in Bierbeek

Onze schattingen in Bierbeek zijn als maatpakken voor uw vastgoed. Als beëdigd schatter in Bierbeek begrijpen we dat elk pand uniek is, daarom bieden we onafhankelijke waardebepalingen die specifiek zijn afgestemd op uw situatie. Of u nu overweegt te kopen, verkopen, financieren, verdelen of overdragen, Estimm staat garant voor betrouwbare en op maat gemaakte vastgoedschattingen die uw behoeften tegemoet komen. Bij Estimm in Bierbeek kan je terecht voor verschillende waardebepalingen:

Neem contact met ons op

Bij Estimm in Bierbeek staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij uw vastgoedwaardering. U kunt ons eenvoudig bereiken via e-mail op info@estimm.be of telefonisch op 0470 70 62 22. Ons kantoor is gevestigd op Pimberg 112, 3360 Bierbeek. Vertrouw op ons als uw betrouwbare partner voor professionele en accurate vastgoedwaardering in Bierbeek.

Wij zijn ook actief in de regio's:

Pimberg 112

3360 Bierbeek