Beëdigd schatter in lubbeek

Bent u op zoek naar een deskundige vastgoedschatter in Lubbeek om de juiste waardebepaling van uw onroerend goed te verkrijgen? Bij Estimm begrijpen we het cruciale belang van een eerlijke en onafhankelijke vaststelling van de waarde voor uw onroerende goederen. Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise in vastgoedwaardering kunnen we betrouwbare taxaties bieden die perfect aansluiten bij uw individuele eisen.

beëdigd schatter

Betrouwbare vastgoedwaardering door een beëdigd schatter in Lubbeek

Door te kiezen voor een beëdigd vastgoedschatter in Lubbeek, verzekert u zichzelf van een betrouwbare en grondige waardering van uw eigendom. Wij begrijpen de cruciale waarde van een nauwkeurige vastgoedtaxatie en streven naar volledige transparantie en gedetailleerde rapportage. Met onze diepgaande kennis van de vastgoedmarkt in Lubbeek, kunnen we hoogwaardige diensten leveren die nauwkeurig zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Onze prijzen

Hier vindt u het overzicht van alle prijzen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en andere kosten.

Aarzel niet ons te contacteren voor een prijsofferte indien u uw pand niet terugvindt in ons overzicht.

Tabelheader Tabelheader
Huis*
€ 275
Appartement*
€ 250
Bouwgrond
€ 200
Vlabel-schatting nalatenschap
€ 500
Meergezinswoning**
op aanvraag
Commerciële ruimte***
op aanvraag
*Panden boven de 250m²
op aanvraag

** bijkomend € 75 per unit
*** bijkomend € 0.25 per m²

Een diversiteit aan diensten

Bij Estimm streven we naar een veelzijdige dienstverlening die nauw aansluit bij de individuele behoeften van elke klant. Of het nu gaat om het bepalen van de waarde van een appartement of een uitgebreide analyse van commerciële vastgoedobjecten, wij garanderen dat onze diensten helder, nauwkeurig en alomvattend zijn. Ons doel is om u te voorzien van een betrouwbare taxatie die u in staat stelt weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot uw onroerend goed.

Onze werkwijze

Bij Estimm hanteren we een efficiënt proces voor de nauwkeurige waardering van uw vastgoed in Lubbeek: U vraagt een schatting aan via onze planningstool of contacteert ons. We voeren grondig onderzoek uit, waarna onze schatter-expert uw pand inspecteert. Tot slot ontvangt u een helder schattingsverslag. Dit proces garandeert een professionele en transparante vastgoedwaardering.

Neem vandaag nu contact met ons op

Bij Estimm, uw beëdigd vastgoedtaxateur in Lubbeek, staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij de waardering van uw vastgoed. U kunt ons bereiken via e-mail op info@estimm.be of telefonisch op 0470 70 62 22. Reken op ons als uw vertrouwde partner voor professionele vastgoedwaardering in Lubbeek, met ons kantoor gevestigd op Pimberg 112, 3360 Bierbeek.

Pimberg 112

3360 Bierbeek