Beëdigd schatter in Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar een beëdigd schatter in Vlaams-Brabant die u voorziet van een nauwkeurige waardebepaling voor uw vastgoed? Bij Estimm begrijpen we het belang van een deskundige en onafhankelijke beoordeling van uw woning, appartement, grond of commerciële ruimte. Dankzij onze uitgebreide ervaring en specialisatie in vastgoedwaardering kunnen we betrouwbare schattingen leveren die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

beëdigd schatter

Waarom kiezen voor een beëdigd schatter in Vlaams-Brabant?

Als gecertificeerd vastgoedschatter in Vlaams-Brabant, zijn wij officieel erkend door zowel VLABEL (de Vlaamse Belastingdienst) als Kavex (Kamer van Vastgoed Experten). Deze erkenningen getuigen van onze professionaliteit en diepgaande expertise in de vastgoedbranche. Of u nu overweegt een woning aan te kopen, te verkopen, te herfinancieren, of te maken heeft met juridische kwesties zoals echtscheiding en nalatenschap, onze beëdigde taxaties vormen een solide basis voor weloverwogen beslissingen.

De schatter van Estimm heeft officiële erkenning van de Vlaamse Overheid, zowel bij VlaBel (de Vlaamse Belastingdienst) als bij Kavex (Kamer van Vastgoed Experten).

Onze prijzen

Hier vindt u het overzicht van alle prijzen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en andere kosten.

Aarzel niet ons te contacteren voor een prijsofferte indien u uw pand niet terugvindt in ons overzicht.

Tabelheader Tabelheader
Huis*
€ 275
Appartement*
€ 250
Bouwgrond
€ 200
Vlabel-schatting nalatenschap
€ 500
Meergezinswoning**
op aanvraag
Commerciële ruimte***
op aanvraag
*Panden boven de 250m²
op aanvraag

** bijkomend € 75 per unit
*** bijkomend € 0.25 per m²

Beëdigde schattingen voor diverse doeleinden in Vlaams-Brabant

Bij Estimm in Vlaams-Brabant bieden we diverse waardebepalingsdiensten aan:

De gestructureerde aanpak

Bij Estimm in Leuven geloven we in de kracht van specialisatie. Onze schatter-expert onderzoekt uw pand grondig en past een specifieke schattingsmethode toe die past bij het type vastgoed dat u bezit. Of het nu gaat om residentieel, commercieel, of bedrijfsvastgoed, onze aanpak is op maat gemaakt voor uw situatie. Elk detail wordt vastgelegd in een duidelijk schattingsverslag, dat u een diepgaande analyse van uw pand biedt.

Kies voor betrouwbare en betaalbare Beëdigde Schattingen in Leuven

Bij Estimm in Vlaams-Brabant hanteren we een gestructureerd proces om uw vastgoed op een nauwkeurige en professionele manier te waarderen. Hier volgt een beknopte beschrijving van de stappen in ons waarderingsproces:

1. Schatting aanvragen: Om te beginnen kunt u eenvoudig een schatting aanvragen via onze planningstool op de website of door contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. We reageren snel, meestal binnen één werkdag, om een geschikt tijdstip voor de schatting af te spreken dat voor u het beste uitkomt.

2. Grondig onderzoek: Ons team voert achter de schermen een grondig onderzoek uit naar uw vastgoed. Dit omvat het verzamelen van alle noodzakelijke informatie om een nauwkeurige expertise te kunnen uitvoeren.

3. Plaatsbezoek: Tijdens het plaatsbezoek komt onze deskundige schatter bij u langs om uw pand te inspecteren, beoordelen en meten. De betaling voor de schatting kan voorafgaand aan het bezoek worden afgehandeld, zowel mobiel als contant.

4. Schattingsverslag: Na het bezoek passen we geavanceerde schattingsmethoden toe op uw vastgoed. U ontvangt vervolgens een helder en begrijpelijk schattingsverslag waarin al onze bevindingen worden samengevat.

Dit gestructureerde proces zorgt ervoor dat uw vastgoed in Vlaams-Brabant met de hoogste nauwkeurigheid en professionaliteit wordt gewaardeerd, en we bieden transparantie in elke fase van de schatting.

Neem nu contact met ons op

Bij Estimm in Vlaams-Brabant zijn we er om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij uw vastgoedwaardering. Neem gemakkelijk contact met ons op via e-mail op info@estimm.be of bel ons op 0470 70 62 22. Ons kantoor bevindt zich op Pimberg 112, 3360 Bierbeek. U kunt op ons vertrouwen als uw betrouwbare partner voor professionele en nauwkeurige vastgoedwaardering in Vlaams-Brabant.

We zijn ook actief in de regio's

Pimberg 112

3360 Bierbeek