Beëdigd schatter in Kortenberg

Kies voor Estimm in Kortenberg en profiteer van grondige en professionele vastgoedschattingen. Onze unieke benadering en ruime ervaring verzekeren u van nauwkeurige evaluaties die perfect zijn afgestemd op uw individuele vastgoedvereisten. Vertrouw op ons voor een betrouwbare en onafhankelijke waardebepaling.

beëdigd schatter

Betrouwbaar beëdigd schatter in Kortenberg

Als gecertificeerde vastgoedexperts in Kortenberg, zijn we er trots op officieel erkend te zijn door zowel VLABEL (de Vlaamse Belastingdienst) als Kavex (Kamer van Vastgoed Experten). Deze erkenningen onderstrepen onze professionele toewijding en uitgebreide expertise in de vastgoedsector. Of het nu gaat om overwegingen voor aankoop, verkoop, herfinanciering, of juridische vraagstukken zoals echtscheiding en nalatenschap, onze beëdigde taxaties bieden een stevige basis voor weloverwogen beslissingen.

De beëdigde schatters van Estimm zijn officieel erkend door de Vlaamse Overheid, zowel bij VlaBel (de Vlaamse Belastingdienst) als bij Kavex (Kamer van Vastgoed Experten).

Onze prijzen

Hier vindt u het overzicht van alle prijzen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en andere kosten.

Aarzel niet ons te contacteren voor een prijsofferte indien u uw pand niet terugvindt in ons overzicht.

Tabelheader Tabelheader
Huis*
€ 275
Appartement*
€ 250
Bouwgrond
€ 200
Vlabel-schatting nalatenschap
€ 500
Meergezinswoning**
op aanvraag
Commerciële ruimte***
op aanvraag
*Panden boven de 250m²
op aanvraag

** bijkomend € 75 per unit
*** bijkomend € 0.25 per m²

Uitgebreide vastgoedwaarderingen bij Estimm in Kortenberg

Bij Estimm in Kortenberg bieden we een breed scala aan vastgoedwaarderingsservices. Onze expertise omvat advies van experts om aankoopprijzen en verkoopwaarden vast te stellen, formele taxaties ter ondersteuning van hypotheekaanvragen, bijstand bij belastingaangiftes bij VLABEL met betrekking tot nalatenschap of schenkingen, en professionele waarderingsdiensten voor bedrijven, inclusief activawaarderingen in de onderneming en de overdracht van onroerend goed van en naar de onderneming.

De gehanteerde werkwijze van Estimm

Bij Estimm in Kortenberg hebben we een gestructureerde aanpak ontwikkeld om de waarde van uw eigendom in Kortenberg nauwkeurig te bepalen. Hier is hoe we te werk gaan:

Aanvraag voor schatting: U kunt eenvoudig een schatting aanvragen via onze online planningstool of door contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. We reageren binnen één werkdag om een geschikt tijdstip voor de schatting te plannen, rekening houdend met uw voorkeur.

Diepgaand onderzoek: Achter de schermen voeren we een uitgebreid onderzoek uit naar uw pand om alle noodzakelijke gegevens te verzamelen.

Bezoek ter plaatse: Onze ervaren schatter komt naar uw locatie om uw eigendom te inspecteren, te evalueren en op te meten. De betalingsregeling kan voorafgaand aan het bezoek worden geregeld, zowel mobiel als contant.

Schattingsrapport: Na het bezoek passen we geavanceerde schattingsmethoden toe op uw pand. U ontvangt vervolgens een helder schattingsrapport waarin al onze bevindingen in begrijpelijke bewoordingen worden samengevat. Dit proces waarborgt een professionele en precieze waardering van uw vastgoed in Bertem, met volledige openheid gedurende elke fase van de schatting.

Laat vandaag nog van je horen

Bij Estimm in Kortenberg zijn we beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij de beoordeling van uw vastgoed. Neem gemakkelijk contact met ons op via e-mail op info@estimm.be of bel ons op 0470 70 62 22. Ons kantoor is gelegen op Pimberg 112, 3360 Bierbeek. Reken op ons als uw betrouwbare partner voor professionele en nauwkeurige vastgoedtaxaties in Kortenberg.

We zijn ook actief in de regio's

Pimberg 112

3360 Bierbeek