Beëdigd schatter in Bertem

Voor een accurate vastgoedwaardering in Bertem, bent u bij Estimm aan het juiste adres. Onze beëdigde schatters hebben de expertise en ervaring om uw huis, appartement, grond of kantoor eerlijk en onafhankelijk te beoordelen, zodat u kunt vertrouwen op betrouwbare schattingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

beëdigd schatter

Waarom kiezen voor een beëdigd schatter?

Als beëdigd schatter in Bertem zijn we erkend door zowel VLABEL (de Vlaamse Belastingdienst) als Kavex (Kamer van Vastgoed Experten). Deze erkenning bevestigt onze vakkundigheid en kennis binnen de vastgoedmarkt. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, herfinanciering van een woning, of om juridische aangelegenheden zoals echtscheidingen en erfenissen, onze beëdigde schattingen verschaffen een stevige grondslag voor doordachte keuzes.

De schatter van Estimm is erkend door de Vlaamse Overheid, dit bij VlaBel (de Vlaamse Belastingdienst) en Kavex (Kamer van Vastgoed Experten).

Onze prijzen

Hier vindt u het overzicht van alle prijzen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en andere kosten.

Aarzel niet ons te contacteren voor een prijsofferte indien u uw pand niet terugvindt in ons overzicht.

Tabelheader Tabelheader
Huis*
€ 275
Appartement*
€ 250
Bouwgrond
€ 200
Vlabel-schatting nalatenschap
€ 500
Meergezinswoning**
op aanvraag
Commerciële ruimte***
op aanvraag
*Panden boven de 250m²
op aanvraag

** bijkomend € 75 per unit
*** bijkomend € 0.25 per m²

Diverse dienstverlening voor uw vastgoedbehoeften

Bij Estimm richten we ons op een brede waaier aan diensten die op maat zijn gemaakt voor de individuele behoeften van elke klant. Of het nu gaat om een eenvoudige waardebepaling van een appartement of een uitgebreide analyse van commercieel vastgoed, wij streven ernaar om onze diensten helder, nauwkeurig en allesomvattend te leveren. Ons ultieme doel is om u te voorzien van een betrouwbare vastgoedschatting die u in staat stelt om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot uw eigendommen.

Onze werkwijze

Wanneer u met ons samenwerkt voor de waardering van uw vastgoed in Bertem, doorlopen we een gestructureerd proces om uw eigendom nauwkeurig te evalueren. U kunt eenvoudig een schatting aanvragen via onze online planningstool of contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Binnen één werkdag nemen we contact met u op om de schatting in te plannen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Achter de schermen voeren we een grondig onderzoek uit naar uw pand om alle benodigde informatie te verzamelen. Onze schatter-expert bezoekt vervolgens uw locatie om uw eigendom te inspecteren, te beoordelen en te meten. De betaling wordt vlak voor het plaatsbezoek uitgevoerd, zowel mobiel als contant.

Na het plaatsbezoek passen we geavanceerde schattingsmethoden toe op uw pand. U ontvangt een helder schattingsverslag met al onze bevindingen in begrijpelijke taal.

Dit proces zorgt ervoor dat uw vastgoed in Bertem professioneel en nauwkeurig wordt gewaardeerd, met volledige transparantie gedurende het gehele traject.

Praat met onze specialisten

Bij Estimm, uw beëdigd schatter in Bertem staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het waarderen van uw vastgoed. We zijn slechts een klik of een telefoontje verwijderd, met e-mailcontact via info@estimm.be en telefonisch bereikbaar op 0470 70 62 22. U kunt op ons vertrouwen als uw deskundige partner voor professionele vastgoedwaardering in Oud-Heverlee, en ons kantoor is gevestigd op Pimberg 112, 3360 Bierbeek.

Pimberg 112

3360 Bierbeek