Schatting voor een hypothecair krediet

Een cruciale stap bij het verkrijgen van een hypothecaire lening is het verkrijgen van een nauwkeurige schatting van het vastgoed dat u wilt kopen. Een waardebepaling van het pand is essentieel om te bepalen hoeveel u kunt lenen en welke voorwaarden van toepassing zijn op uw lening. Door middel van een professionele schatting van het vastgoed, kunt u beter geïnformeerde financiële beslissingen nemen en uw leningsproces efficiënter laten verlopen.

beëdigd schatter

Waarom schatting voor een hypothecaire lening belangrijk is

Bij het aanvragen van een hypothecaire lening wordt de waarde van het onderpand beoordeeld om te bepalen hoeveel financiering u kunt krijgen. Een nauwkeurige waardebepaling biedt meerdere voordelen:

1. JUISTE FINANCIERING

Een accurate waardebepaling zorgt ervoor dat u niet te veel of te weinig financiert, wat van invloed kan zijn op uw aflossingen en financiële stabiliteit.

2. SNELLERE GOEDKEURING

Een correcte waardebepaling draagt bij aan een soepel en snel goedkeuringsproces voor uw hypothecair krediet.

3. ONDERHANDELINGSPOSITIE

Met een grondige kennis van de waarde van uw vastgoed kunt u sterker staan tijdens de besprekingen met de financiële instelling.

4. ZEKERHEID VOOR LENINGVERSTREKKER

Een nauwkeurige waardebepaling biedt de leningverstrekker de zekerheid dat het onderpand de lening dekt.

Hoeveel kost een schatting voor een hypothecaire lening?

Hier vindt u het overzicht van alle prijzen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en andere kosten.

Aarzel niet ons te contacteren voor een prijsofferte indien u uw pand niet terugvindt in ons overzicht.

De schatter van Estimm is erkend door de Vlaamse Overheid, dit bij VlaBel (de Vlaamse Belastingdienst) en Kavex (Kamer van Vastgoed Experten).

Tabelheader Tabelheader
Huis*
€ 275
Appartement*
€ 245
Bouwgrond
€ 200
Meergezinswoning**
€ 325
Commerciële ruimte***
€ 325
Vlabel-schatting nalatenschap
€ 500

* panden boven de 250m²: op aanvraag
** meergezinswoning: bijkomend € 75 per unit
*** commerciële ruimte: bijkomend € 0.25 per m²

Onze aanpak bij de schatting voor een hypothecair krediet

stap 1

GEDETAILLEERDE EVALUATIE

Onze beëdigde schatter voert een grondige evaluatie van uw vastgoed uit, waarbij alle relevante factoren worden meegenomen.

stap 2

MARKTONDERZOEK

We analyseren de huidige markt en vergelijken uw pand met vergelijkbare eigendommen om een realistische waarde vast te stellen.

stap 3

OBJECTIVITEIT

Onze schatting is objectief en onpartijdig, waardoor u een nauwkeurig beeld krijgt van de marktwaarde.

stap 4

PROFESSIONEEL RAPPORT

U ontvangt een uitgebreid rapport met een duidelijke uitleg van onze bevindingen, inclusief de geschatte waarde van het vastgoed.

Vertrouw op Estimm voor uw waardebepaling voor een hypothecair krediet

Bij Estimm begrijpen we dat de waardebepaling een cruciale rol speelt bij het aanvragen van een hypothecair krediet. Onze ervaren schatters zijn er om u te voorzien van nauwkeurige informatie en inzichten die u nodig heeft om een weloverwogen financieringsbeslissing te nemen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw waardebepaling voor hypothecair krediet te plannen. Leg een stevige basis voor uw financiële toekomst met Estimm als uw vertrouwde partner voor vastgoedwaardering. Neem vandaag nog contact met ons op om uw verkoop waardebepaling te plannen. Investeer in een succesvolle vastgoedtransactie met Estimm als uw betrouwbare partner voor vastgoedwaardering. Neem vandaag nog contact met ons op om uw aankoop waardebepaling te plannen. Investeer in de toekomst met Estimm als uw betrouwbare partner voor vastgoedwaardering.

Pimberg 112

3360 Bierbeek