Beëdigd schatter in oud-heverlee

Op zoek naar een betrouwbare schatter in Oud-Heverlee voor een juiste prijsbepaling van uw vastgoed? Bij Estimm weten we hoe belangrijk het is om een eerlijke en onafhankelijke waardebepaling te krijgen voor uw huis, appartement, grond of kantoor. Met onze ervaring en specialisatie in het bepalen van vastgoedwaarde zijn we in staat om u betrouwbare schattingen te leveren die voldoen aan uw specifieke behoeften.

beëdigd schatter

Waarom kiezen voor een beëdigd schatter?

Als beëdigd schatter in Oud-Heverlee zijn we erkend door zowel VLABEL (de Vlaamse Belastingdienst) als Kavex (Kamer van Vastgoed Experten). Deze erkenning bevestigt onze vakkundigheid en kennis binnen de vastgoedmarkt. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, herfinanciering van een woning, of om juridische aangelegenheden zoals echtscheidingen en erfenissen, onze beëdigde schattingen verschaffen een stevige grondslag voor doordachte keuzes.

De schatter van Estimm is erkend door de Vlaamse Overheid, dit bij VlaBel (de Vlaamse Belastingdienst) en Kavex (Kamer van Vastgoed Experten).

Onze prijzen

Hier vindt u het overzicht van alle prijzen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en andere kosten.

Aarzel niet ons te contacteren voor een prijsofferte indien u uw pand niet terugvindt in ons overzicht.

Tabelheader Tabelheader
Huis*
€ 275
Appartement*
€ 250
Bouwgrond
€ 200
Vlabel-schatting nalatenschap
€500
Meergezinswoning**
op aanvraag
Commerciële ruimte***
op aanvraag
*Panden boven de 250m²
op aanvraag

** bijkomend € 75 per unit
*** bijkomend € 0.25 per m²

Het Estimm proces: stap voor stap


Als u met ons in zee gaat doorlopen we een gestructureerd proces om uw vastgoed correct te waarderen. We gaan als volgt te werk:

Stap 1: Plan uw schatting
Via onze eenvoudige planningstool of via e-mail/telefoon kunt u een schatting aanvragen. Binnen één werkdag nemen we contact met u op om de schatting in te plannen op een moment dat u het beste uitkomt.

Stap 2: Onderzoek van uw pand
Achter de schermen voeren we een grondig onderzoek uit naar uw pand. Dit stelt ons in staat om ter plaatse alle noodzakelijke informatie te hebben, wat essentieel is voor een optimale expertise.

Stap 3: Plaatsbezoek
Tijdens het plaatsbezoek inspecteert, beoordeelt en meet onze schatter-expert uw pand. De betaling wordt vlak voor het bezoek uitgevoerd via mobiel of contant.

Stap 4: Schattingsverslag
We onderwerpen uw pand aan onze geavanceerde schattingsmethoden. Na afloop ontvangt u een helder schattingsverslag in begrijpelijke taal, waarin al onze bevindingen worden samengevat.

Met dit gestructureerde proces zorgen we ervoor dat uw vastgoed in Oud-Heverlee nauwkeurig en professioneel wordt gewaardeerd, met volledige transparantie in elke fase van de schatting.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bij Estimm, uw beëdigd schatter in Oud-Heverlee, zijn we altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij uw vastgoedwaardering. U kunt contact met ons opnemen via e-mail op info@estimm.be of telefonisch op 0470 70 62 22. Vertrouw op ons als uw betrouwbare partner voor professionele vastgoedwaardering in Oud-Heverlee, met ons kantoor gevestigd op Pimberg 112, 3360 Bierbeek.

Pimberg 112

3360 Bierbeek