Aankoop waardebepaling

Bij Estimm begrijpen we dat de aankoop van vastgoed een significante investering is, en dat een weloverwogen beslissing gebaseerd moet zijn op betrouwbare informatie. Onze expertise in vastgoedwaardering stelt u in staat om met vertrouwen te investeren in uw toekomstige eigendom.

beëdigd schatter

Waarom een aankoop waardebepaling belangrijk is

Of u nu op het punt staat uw eerste huis te kopen, een investeringspand aan te schaffen of uw vastgoedportefeuille wilt uitbreiden, het kennen van de werkelijke waarde van het pand is van cruciaal belang. Een accurate aankoop waardebepaling biedt u meerdere voordelen:Neem vandaag nog contact met ons op om uw aankoop waardebepaling te plannen. Investeer in de toekomst met Estimm als uw betrouwbare partner voor vastgoedwaardering.

1. EEN REALISTISCHE AANKOOPPRIJS

Met een nauwkeurige waardebepaling kunt u een realistische prijs vaststellen die in lijn is met de huidige marktomstandigheden en vergelijkbare eigendommen.

2. ONDERHANDELINGSKRACHT

Met gedegen kennis van de waarde van het vastgoed kunt u sterker staan tijdens onderhandelingen en de best mogelijke deal sluiten.

3. BESCHERMING VAN UW INVESTERING

Een te hoge aankoopprijs kan leiden tot financiële problemen in de toekomst. Een waardebepaling zorgt ervoor dat u niet meer betaalt dan wat het vastgoed daadwerkelijk waard is.

4. FINANCIERING

Voor hypotheekaanvragen hebben financiële instellingen een accurate waardebepaling nodig om te bepalen hoeveel financiering u kunt krijgen.

Hoeveel kost een aankoop waardebepaling?

Hier vindt u het overzicht van alle prijzen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw en andere kosten.

Aarzel niet ons te contacteren voor een prijsofferte indien u uw pand niet terugvindt in ons overzicht.

De schatter van Estimm is erkend door de Vlaamse Overheid, dit bij VlaBel (de Vlaamse Belastingdienst) en Kavex (Kamer van Vastgoed Experten).

Tabelheader Tabelheader
Huis*
€ 275
Appartement*
€ 245
Bouwgrond
€ 200
Meergezinswoning**
€ 325
Commerciële ruimte***
€ 325
Vlabel-schatting nalatenschap
€ 500

* panden boven de 250m²: op aanvraag
** meergezinswoning: bijkomend € 75 per unit
*** commerciële ruimte: bijkomend € 0.25 per m²

Onze aanpak bij een aankoop waardebepaling

stap 1

DESKUNDIG ONDERZOEK

Onze beëdigde schatter voert een grondig onderzoek uit naar het pand en analyseert vergelijkbare eigendommen in de buurt.

stap 2

Objectieve beoordeling

We beoordelen alle relevante factoren, zoals de locatie, grootte, voorzieningen en algemene staat van het pand.

stap 3

Marktanalyse

We houden rekening met actuele marktomstandigheden en trends om de waarde nauwkeurig te kunnen inschatten.

stap 4

GEDETAILLEERD Schattingsverslag

U ontvangt een uitgebreid schattingsverslag met een duidelijke uitleg van onze bevindingen en de geraamde waarde van het vastgoed.

Vertrouw op Estimm voor uw aankoop waardebepaling

Als beëdigd schatter zijn we toegewijd aan het verstrekken van betrouwbare en nauwkeurige aankoop waardebepalingen die u helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Onze expertise, gecombineerd met een diepgaande kennis van de vastgoedmarkt, zet u in de beste positie om te investeren in vastgoed met vertrouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw aankoop waardebepaling te plannen. Investeer in de toekomst met Estimm als uw betrouwbare partner voor vastgoedwaardering.

Pimberg 112

3360 Bierbeek