VLABEL - Nalatenschap Waardebepaling

Het overlijden van een dierbare is een emotioneel en complexe periode, waarbij vastgoed vaak een belangrijke rol speelt in de nalatenschap. Onze professionele vastgoedwaardering biedt u de noodzakelijke expertise om aan de wettelijke vereisten te voldoen en een nauwkeurige bepaling van de waarde van de nalatenschap te verkrijgen.

beëdigd schatter

Waarom VLABEL - Nalatenschap waardebepaling belangrijk is

Bij de afwikkeling van een nalatenschap is een nauwkeurige waardebepaling van vastgoed vereist volgens de voorschriften van VLABEL (Vlaamse Belastingdienst). Een professionele waardebepaling biedt meerdere voordelen:

1. WETTELIJKE NALEVING

Een waardebepaling volgens de VLABEL-richtlijnen voldoet aan de juridische eisen voor de aangifte van nalatenschap.

2. CORRECTE BELASTINGAANGIFTE

Een nauwkeurige waardebepaling helpt ervoor te zorgen dat de belastingaangifte van de nalatenschap correct wordt ingediend.

3. VOORKOMEN VAN GESCHILLEN

Een professionele waardebepaling minimaliseert de kans op discussies en geschillen tussen erfgenamen.

4. TRANSPARANTIE EN ZEKERHEID

Door te voldoen aan de vereisten van VLABEL, biedt u transparantie en zekerheid aan alle betrokken partijen.

Hoeveel kost een waardebepaling?

De kosten voor een VLABEL - nalatenschap waardebepaling bedragen €500. Met deze vaste prijs bieden we u een professionele en nauwkeurige waardebepaling die voldoet aan de VLABEL-voorschriften.

De schatter van Estimm is erkend door de Vlaamse Overheid, dit bij VlaBel (de Vlaamse Belastingdienst) en Kavex (Kamer van Vastgoed Experten).

Onze aanpak voor VLABEL - Nalatenschap waardebepalingen

stap 1

VLABEL RICHTLIJNEN

Onze ervaren schatters zijn op de hoogte van de nieuwste VLABEL-richtlijnen en zorgen ervoor dat de waardebepaling aan alle vereisten voldoet.

stap 2

GRONDIGE ANALYSE

We analyseren vergelijkbare eigendommen in de buurt en houden rekening met de huidige marktomstandigheden.

stap 3

NAUWKEURIGE BEOORDELING

We beoordelen het vastgoed nauwkeurig en objectief, rekening houdend met de relevante marktfactoren.

stap 4

PROFESSIONEEL RAPPORT

U ontvangt een gedetailleerd rapport dat voldoet aan de VLABEL-voorschriften, inclusief een professionele schatting van de waarde van het vastgoed.

Vertrouw op Estimm voor uw VLABEL - Nalatenschap waardebepaling

Bij Estimm begrijpen we dat een nalatenschap waardebepaling aan specifieke eisen moet voldoen. Onze deskundige schatters zijn er om u te ondersteunen bij het verkrijgen van een correcte en nauwkeurige waardebepaling volgens de VLABEL-voorschriften. Neem vandaag nog contact met ons op om uw VLABEL - nalatenschap waardebepaling te plannen. Estimm staat aan uw zijde om u te helpen bij het vervullen van de wettelijke vereisten en het verkrijgen van een betrouwbare beoordeling van de waarde van de nalatenschap. Neem vandaag nog contact met ons op om uw waardebepaling bij echtscheiding te plannen. Estimm staat aan uw zijde om u te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen tijdens deze uitdagende periode.

Pimberg 112

3360 Bierbeek